Possulenssujuhlat! Ne ovat nyt muodissa. Sairasta possulenssu nyt, kun se on kesy ja valtyt myohemmin mahdolliselta vakavammalta tartunnalta.

Tama on kylla ehka vuoden paras idea.

Vaikka ei tama kai mikaan uusi juttu ole. Kyllahan monet vanhemmat menevat lapsiensa kanssa hakemaan vesirokon, jos sita tuttavapiirissa sairastetaan. Ajatuksena taitaa olla se, etta vanhemmalla ialla sairastettu vesirokko on yleensa pahempi. (Minulla oli muuten vesirokko 13-vuotiaana ja naytin lahinna ruttoa sairastavalta.)

Mika muuten riivaa ihmisia, jotka kayttavat niita saatanan leggingseja, vaikka on lahemmaksi +30. Ei ne VOI olla niin mukava vaatekappale. Eiko perse yhtaan hikoa. Ja jos ne omat jalat on muka niin kamalan rumat, ettei voi ilman leggingseja olla, niin eiko olisi helpompaa vain kayttaa capreja tai pidempia hameita. Varsinkin shortsit ja leggarit on sellainen yhdistelma, etta en vain kykene tajuamaan. Lamminta--> shortsit, kylmaa--> farkut. Noin minun ajatusmaailma toimii. Mutta joillakin menee lamminta--> shortsit ja leggarit, kylmaa--> shortsit ja leggarit.

Veikkaan, etta ehdin viela tehda aika monta postausta aiheesta ennen kuin leggingsit poistuvat katukuvasta.