Unessa hengailin Dave Grohlin kanssa seattlelaisessa ostoskeskuksessa. Etsimme R.E.M.:n Automatic For The People- levya. Sita ei kuitenkaan mistaan loytynyt. Dave alkoi vitsailemaan Cobainin itsemurhasta. (Tietamattomille: Cobain mita luultavammin kuunteli kyseista levya kirjoittaessaan itsemurhaviestejaan.) Suutuin Davelle ja lensin Naurulle/Nauruun. Joka tapauksessa, se saarivaltio. Siella Stuart Pearcen nakoinen heimopaallikko antoi minulle jarjettoman ison kalan ja Automatic For The Peoplen. Tehtavani oli toimittaa levy Davelle. Loysin Daven kuolleena Iowasta, maissipellolta. Hautasin Daven peltoon, ja heitin samaan kuoppaan kalan. Tunsin jostain syysta hirveaa syyllisyytta.

Herasin ja kuulin, kuinka olohuoneessa Michael Stipe lauloi miehesta kuussa. Oli pakko tarkistaa, milla levylla Man On The Moon on. No, onhan se. Tasta voimme vetaa johtopaatoksen, etta jotain hurjaa on vaistamatta tapahtumassa. Nih.

Elamani on tasaisen tylsaa. Enka keksi viihdyttavaa tekstia. Pahoittelen. Eilinen oli tylsyyden huipentuma. Sunnuntait pitaisi kieltaa. Hiljaisena protestina pysyin sangyssa koko paivan. Kellon tuijotusta ja tylsyysvalitustekstiviesteja, joihin kukaan ei vastannut.

Muslimeiden vuosi vaihtui pari tuntia sitten. Minut on pyydetty illaksi pippaloihin, joissa kuulemma on tarjolla viinaa. Mieleeni nousi epailys, etta pirskeiden jarjestajat ovat tainneet laittaa uuden vuoden juhlinnan uusiin kuoseihin, ikaankuin lansimaistaneet.

Pakollinen lippuinvestointi: "Kerrang! celebrates 25 years of rocking at Manchester Old Trafford Lancashire County Cricket Club 18th June. Foo Fighters and The Strokes." Aikamoinen tilaisuus. Kaksi karpasta yhdella iskulla. Lamppareita on liian monta ja kaikki paskoja, mutta minahan kuuntelen muutaman tunnin ihan mita vaan, jos sen jalkeen on tiedossa Dave Grohlin ja Julian Casablancasin poppoot. Paivan kolme MM-ottelua joutaa nauhalle. 

Elamani kolmas kevat Englannissa. Tana vuonna se vain on vahintaan kuukauden myohassa. Jos edellisiin vertaa. Alkaa jo tosissaan masentamaan.

Jokereista en kirjoita mitaan, koska minulla ei yksinkertaisesti ole mitaan sanottavaa. Ei edes jaksa vituttaa. En myoskaan aio seurata pudotuspeleja yhtaan millaan tasolla.