Taisi aiti sittenkin olla oikeassa. Sanoessaan etta paasee paljon helpommalla, kun yllapitaa tiettya perussiisteytta eika anna paikkoihin keraantya tolkuttomasti paskaa ennen siivoamista.

Jynssasin mikrosta ydinlikaa irti tunnin verran ja ei se vielakaan ole puhdas. Kylpparissa kasvaa levaa ja keittion lattiaan tarttuu sukat kiinni. Taidan joko uloshengittaa rakaa tai marssata ruokaa suu auki, koska tietokoneen nayttokin on taynna jotain ihmemagmaa.

Ja sitten on vahan ongelmia tavaroiden kanssa. Nytkin tassa tietokonepydalla on kaikkea mahdollista sarkylaakkeista keittiovaakaan. Lattialla vieressa mm. lautanen (jossa kasvaa jotain), roskia, deodorantti, kenkia, pinneja, lankarulla, hiusharja, kaukosaatimia, kynia, helistin, kaljatolkki, sakset... Tavarat jaa aina juuri siihen, missa sattuu olemaan, kun niita ei enaa tarvi. Organisaatiokyky ja jarki on aivan nollassa. Jos tasta nyt vaikka lahden keittioon hakemaan jotain syotavaa ja huomaan, etta onpa olkkarissa taas sata likaista astiaa, niin en jaksa kuitenkaan ottaa niita mukaani ja vieda mennessani sinne keittioon. Tai jos tulen kaupasta ja menen vessaan, niin en viitsi ottaa sita hammastahnatuubia kauppakassista mukaani. Siella se pyorii keittiossa ja sitten ihmetellaan, kun ei sita loydy. Ei kai kukaan voi olla nain tyhma.

Miten ihmeessa ihmiset, jotka hakevat tyopaivan jalkeen lapset paivakodista ja sitten siivoavat, tekevat ruokaa ja hoitavat ne lapset, pystyvat siihen. Kaikki tuo muutamassa tunnissa. Miksi meilla on ihan saatanan sotkuista ja paskaista, vaikka taalla ei helistimesta huolimatta ole lapsia kuin todella satunnaisesti. Kuka taalla muka edes sotkee, kun kaikki istuu tietokoneilla koko ajan.

Tallastako tama elama nyt sitten on. Haistakaa paska.

The Shins - Spilt Needles