Taalla on aanten laskeminen edelleen vahan vaiheessa, vaikka kellokin on jo yli kahden. 63 of 69 seats declared. Haluaisin lisatietoa, miten aantenlaskenta suoritetaan, ei kai missaan muualla mennyt nain saatanan kauan. Pidan kamppis R:n kanssa vaalivalvojaisia. R on toki nukahtanut jo kolmesti, mutta onneksi olen herattamassa.

Alkuillasta kaupungilla oli hulinaa, kun iki-ihana symppis <3 Nick Griffin <3 saapui kaupungintalolle seuraamaan Luoteis-Englannin aanten laskemista. Lopulta poliisi voitti taistelun mielenosoittajia vastaan ja Nick paasi sisalle rakennukseen. Mina toki vain seurasin tapahtumaa terassilta kasin kesaisessa +12 asteen ilmanalassa. En ole koskaan osallistunut hulinoihin. Vahan harmittaa, etta paastin tamankin tilaisuuden lipumaan ohi.

British National Party on kylla hieno puolue. Jasenten pitaa olla syntyperaisia kaukasialaisia, puolue haluaa lopettaa ei-valkoisten maahanmuuton ja monirotuisten lasten (En oikein keksi oikeaa suomennosta sanalla multiracial, monirotuinen kuulostaa tosi tyhmalta.) hankkiminen on heidan kasityksensa mukaan moraalitonta ja epanormaalia.

Minussa tallainen herattaa aivan aarettomasti hilpeytta. En vain kykene ottamaan tosissaan. Mutta kaksi BNP:n ehdokasta paasi lapi. Joten kai he jossain piireissa ovat kovassa huudossa. (Ehka johtuu vain siita, etta BNP on elainten ystava. Hienosti vastustavat Halal- ja Kosher-teurastusta, koirien hantien typistamista, tehomaataloutta ja valaiden pyyntia. Oikeastaan, minunhan pitaisi hankkia BNP:n puoluekirja.)