Kun kerran liika siisteys lapsuudessa lisaa allergioita ja alentaa vastustuskykya, niin minun pitaisi kai olla superterve.

Ma pyydystin kasin otokoita, uusiokaytin jo kertaalleen hylattya purkkaa, viihdyin metsissa ja ojissa, kaivoin nenaa ja maata, pussasin lemmikkeja, nukuin niiden kanssa, soin hiekkaa kynsien alta, tongin aarteita kaatopaikalta, soin lunta ja imeskelin jaapuikkoja, muljasin kolikoita suussa, haalin ojista sammakonkutua, soin porkkanoita suoraan maasta ja marjoja maantien vieresta. Kasia pestiin silloin, kun aiti muisti kaskea, eli joskus ja jouluna.

Silti ma saan aina nuhan, jos joku aivastaa samassa bussissa. Olen allerginen kaikelle mahdolliselle siitepolylle ja mika saalittavinta, huonepolylle.

Etta mistas tama nyt sitten johtuu. Ehka jossakin kohdassa olen saanut liikaa popoja ja vaikutus onkin ollut painvastainen. Tarkoitan lahinna sita, etta ehka ei olisi pitanyt kaivaa ylos haudattua lintua ja tutkia niita pienia, valkoisia matoja. Sen tosin tein lyhyella tikulla.

Kasabian - Running Battle