Totesin eilen messengerissa Lierulle, etta vahankin kurjemmissa olosuhteissa olisin luultavasti ajautunut alkoholistiksi. Vaikka kyllahan tassa vielakin ehtii...

Mutta hei, perjantai! Soittelin (joo, puhelinkin loytyi) eilen illalla lapi viime viikonlopun partyparty-porukan. Jarkeilin, etta viime kerran mentya vahan ooveriksi, voi sen ihan hyvin toistaa tanakin viikonloppuna. Elena tosin kohteliaasti (= bulgariaksi kiroillen) kieltaytyi ihanasta seurastani, mutta Andy The Englannin Bestis ja Yasin, joka on Englannin ainoa pakistanilaismies, joka ei ole tyly, seksistinen, kayta vaaleita puuvillahousuja ja tykkaa paskasta musiikista (ok, vahan emo kid ehka), ovat surely tulossa. Ehhee. Huomenna taas tilitetaan.

Laakarikin soitti. En kuulemma ole antanut kuulua itsestani yli kuukauteen. Sanoin, etta kaikki vaan naurattaa. Se sanoi, jotta se on hyva ja varmisti, etta laakkeet ei ole paassyt loppumaan. Rairai, oikeasti saatan olla sekoamispisteessa ja siksi kaikki naurattaa. Hulluksi tuleminen on muuten tehnyt minusta hyvan nielijan. Niin, siis tablettien nielijan. Ennen saatoin takellella yhden sarkylaakkeen kanssa minuuttitolkulla. Niin kauan etta se suli suussa sellaiseksi kamalan makuiseksi limamossoksi. Nykyaan vedan kolme pilleria yhdella nielaisulla, tarpeen vaatiessa ilman vetta tai mitaan muutakaan nestetta.

<3 Viikonloppu <3 <3 Kesa <3 <3 Humala <3 <3 Kaverit <3 <3 Mielenterveysongelmat <3

The Cure - Friday I'm In Love

Monday, you can hold your head
Tuesday, Wednesday stay in bed
Or Thursday - watch the walls instead
It's Friday, I'm in love