Taman piti olla yleva syntymapaivapostaus. Paskat. 24 vuotta aikalailla hukkaan. Enaa toinen saman pituinen patka ja ollaan varhaiselakeiassa. Hiphei.

Aiti soitti ja puhuttiin Marimekosta, ilmoista ja siita, kuinka vaikea veli 14v on. Eli asioista, joista vanhat ihmiset keskenaan puhuvat. Aiti on kiva, koska se ei koskaan kysele mun omia tekemisia. Mutta kuuntelee kylla, jos oma-alotteisesti haluan kertoa. Talla kertaa kerroin, etta toissa kayn joskus ja kamppaa pitaisi vaihtaa. (Jatin sanomatta, etta nykyisen kampan pitaa olla tyhjillaan perjantaihin mennessa eika uudesta asumuksesta ole viela mitaan havaintoa.) Minulla ei ole ketaan Suomesta ikava. Olen varmaan huono ihminen. Viela tammikuussa oli niin jarjeton halu nahda siskoja, etta oikeasti meinasi itku tulla.

Yleismaailmallinen rakkaus Australian soccer-jengia kohtaan ehti jo saada niin allottavia piirteita, etta onneksi tippuivat. Tanaan nahtiin kaksi niin kammottavaa pelia, etta pahaa tekee. Neljannesvalierat ovat tuloksien osalta menneet tahan mennessa oikein, paitsi etta Ecuador olisi saanut voittaa.

Niin ja syoksyin hampaat edella ratikkakiskoihin. En suosittele. Pillilla jugurtteja jokunen litra paivassa. Puhuminen sattuu.

Blogin tilastot tietavat kertoa, etta sivuille on eksytty googlen kautta mm. hakusanoilla "seksiä 69". Pahoittelen, mutta ei taida loytya taalta.

Piti myos kirjoittaa brittinaisista, mutta pidan hulluja jannityksessa ja kerron vasta ensi kerralla.. Ne vasta vekkuleita olentoja ovat. (Olisi hauska tietaa, onko taman maan maahanmuuttajanaisilla kavereina ollenkaan paikallisia naisia. Mina kun en saa heihin minkaanlaista kontaktia. Brittikaverit on poikkeuksetta miehia, ulkomaalaiset seka etta, vaikka lahinna miehia nekin.) Myos afrikkalaisista miehista olisi asiaa.

(Mikahan noiden sulkujen pointti oli.)

The Beach Boys - Do It Again