Halonen onnittelee, Vanhanen tunnustautuu hevifaniksi(...) ja kertoo Euroviisujen jarjestamisen olevan "ilman muuta kansallinen hanke" (noh, onneksi en ole rahoittamassa hanketta), Hesarin nettisivujen yhdeksan ensimmaista otsikkoa liittyy Lordiin/Euroviisuihin, Suomen kansa kertoilee keskustelupalstoilla "lapsuuden unelman toteutuneen voiton myota" jne. jne. 

Talla hetkella olen kovasti kiitollinen, etta en asu Suomessa. Taaltakin elettyna havettaa ihan tarpeeksi. Siis suomalaiset, ei Lordi. Selvennykseksi.

Kamppis heitti mukalappana, etta "they are national heroes in Finland now, huh?" Hymahdin heitolle. Parasta pitaa totuus itsellaan. 

Kuuletteko tuulipukujen vienon kahinan?

Nyt kun olen tuhlannut kolme entrya aiheeseen, voin siirtya sujuvasti kertomaan, etta tilasin taman ja taman. Nyt on sitten kolme asiaa, mita odottaa. Tilauksen saapumista, futiksen MM-kisoja ja Foo Fighters + The Strokes:n konserttia.

Aiti on jo aloittanut kyselemaan, koska menen kaymaan. Justiinhan ma sielta viime kaynnilta lahdin, maaliskuun alussa. Ei kylla huvittaisi yhtaan. Maksaakin pari sataa €oohia. Eika siella muutenkaan ole mitaan happeningia kesalla. Syyskuun alussa jos tulisi, niin nakisi Suomi-Portugali- EM-karsintaottelun. Ja jos menisi Puolan kautta, niin senkin ottelun. Jos jos jos jos jos... Mutta syyskuu on Suomessa kylma ja taalla viela kesaa. Eli hassaisin Englannin viimeiset kesapaivat tulemalla syksyiseen Suomeen. En tieda.   

Anaheimin pitaisi tulevana yona voittaa. 2-0- tappiotilanne kun on niin ahdistava ja stressaava, etta sita ei saa syntya.

Potkaisin varpaan kylpparin ovenpieleen. Sen jalkeen kun olin tuntia aiemmin potkaissut saman varpaan portaaseen. 

Jee, jee, hyva meininki.