Niin voi kayda, etta poistuu sovituskopista jaloissaan sukkahousut ja tajuaa vahan turhan myohaan, etta hame jai laittamatta paalle.Sinallaan mukavaa, etta oli arkipaiva klo 11 eikä esim. lauantai klo 15.

Farkkuja en loytanyt. Taaskaan. Sovitin 15 paria kuudessa eri kaupassa. Jos menee kiinni, niin perseeseen ja reisiin jaa liikaa loysaa. Jos ei jaa, nii ei mene kiinni. Saatika sitten, etta 34 tuumaa on liian lyhyt ja 36 tuumaa pitka. (En halua raahata paskaa jalan alle ylettyvien lahkeiden mukana, mita moni nayttaa harrastavan. Joskus luulin, etta ihmiset paasee tuon yli viimeistaan 22-vuotiaana, mutta ei kai sittenkaan.) Kerran viidessa vuodessa tormaa 34-tuumaisiin, jotka onkin oikeasti 35. Niita pitaisi olla enemman.

Ei tama nyt muuten, mutta ainoissa tarpeeksi ehjissa farkuissa on liimaa. Enemman kuin vahan.

Loysin sentaan upean lakin.

2133389.jpg.

Minun asumisaikana Saarilla ei ole koskaan ollut niin kylma talvi kuin nyt. Ei olla montaa astetta plussalla ja pari pakkaspaivaakin on suotu. Luulin, etta ilmastonmuutos toimii toiseen suuntaan.

Mieluummin sahaisin kateni poikki kuin alan keksia isalle ja aitille joululahjoja. Tiedossa tuntikausien kaupoissa haahuilua ja porrosukkien seka soivien kravattien hiplailua. Verisuonet katkeilee paassa.

Mutta vahan huvittaa, miten Suomessa ollaan reagoitu niinkin voimakkaasti Irlannin dioksiinilihaan. Luulisi, etta Itameren kaloja popsineet suomalaiset ovat ihan sinut dioksiinin syomisen kanssa. 

Ja viela sellasta, etta ei ollut sittenkaan hukkunut joulupaketti porukoilta. Tuli tanaan. Kurkkasin : / Mutta kylla aiti ymmartaisi.

The Cure - Subway Song