Mese lakkasi ihan varoittamatta toimimasta. Lisaksi join vodkaa appelsiinimehulla, koska en muistanut, kuinka pahaa se on. Voiko enaa kurjemmin menna? Nyt juon iha raakana.

Musavisan osaanotto oli odotetun runsas. Erinaisista syista katson oikeudekseni tulkita "En Kerro":n bb:n Beach Boyssiksi, ja hyvaksyn myos Curen, vaikka numeroita ei ollutkaan mainittu. Jotkut vain eivat osaa. Kommenttiin, missa kaikki olivat, kun Cure oli MTV:lla, en osaa vastata muuta kuin etta Sohovi oli kehdossa ja grunge-lapset leikkelemassa uusia farkkujaan katu-uskottaviksi. En Kerro:a lukuunottamatta kohdistan teihin kaikkiin syvan pettymykseni rantojen kunkkujen osalta. Okei, ovathan pojat tuossa kuvassa hieman vanhempia ja tukevampia kuin 60-luvulla (jolloin kaikki oli muuten koyhempaa ja rumempaa), mutta kuitenkin. Pitaisi tietaa. Tunnistamatta aivan kokonaan jaivat nro 3 Modest Mouse (ei yllattanyt), 5. Muse seka 12. Super Furry Animals. Niin. Jonain paivana voi pitaa esitelman naista kolmesta. Tuskin maltatte odottaa. Bad ansaitsee jonkun kunniamaininnan tunnistuksistaan.

Sain Islannista tuliaisiksi Islannin jalkapallomaajoukkueen kaulahuivin seka englanninkielisen kirjan, joka kertoo Islannin 13 joulupukista! Aivan. Ne kaikki muka asuvat Islannissa kaiken lisaksi. En nyt tuohon joulupukkien maaraan ota kantaa, mutta eihan tuossa sijainnissa ole mitaan jarkea. Jo ihan logistiikankin kannalta. Rahdata lahjoja Islannista. Ehei.

Berliinista tulleilta en saanut yhtaan mitaan.

Tama postaus on muuten humalaisen puhetta.