Taalla ei ole tapahtunut mitaan eika huvita kirjoittaa, mutta edellisesta postauksesta on kulunut kiusallisen monta paivaa. Nailla nakymin joudun ensi viikolla toihin. (1600 punnalla pystyy nakojaan elamaan nelja kuukautta.)

FutisForumin "Tuparilahjaksi?" -ketjusta pomittua: "suomalais-englantilaisen pariskunnan tupareihin pitaisi huomenna lahja hankkia?" (anteeksi, etta lainaus ei ole autenttinen, en jaksa tarkistaa.) "Keittokirja." Hohoo, nauroin liioittelematta 13 sekuntia.

The Killersin puhkisoitetusta, mutta ah, niin loistavasta Mr. Brightsidesta on tehty allottavan monta dance-remixia. Se on surullista.

Olen huono ihminen. Jatin menematta tyttoystavansa kanssa yhteen muuttaneenn kaverin (ja sen tyttoystavan) pippaloihin, koska olen ennakkoluuloinen ja oletan pippaloiden olevan pariskuntailta, jossa pelataan parisuhdelautapeleja, syodaan suolaista naposteltavaa, juodaan lasi viinia ja taustalla soi hiljaa Norah Jones tai Amy Winehouse.

Sen sijaan istun yksin kotona siemailemassa Lidlin vajaan kahden punnan ja kahden litran siideria.

Isa kuulosti puhelimessa niin iloiselta, etta tulin valtavan hyvalle tuulelle. Se joutuu koko ajan nieleskelemaan sylkea ja leukaluun halkaisun yhteydessa poisrevittyjen hampaiden tilalle ei vielakaan voida istuttaa implantteja, mutta tuollaiset on pienia asioita.

Kaiser Chiefs - Modern Way