Siita lahdetaan, etta Brasiliaa, Ranskaa, Saksaa ja Hollantia ei sympatiseerata missaan tilanteessa. Jos painajainen toteutuu ja nuo nelja ovat valierissa (en nyt jaksa ottelukaavioida), niin sitten pakon edessa joko Hollanti tai Saksa. Brasiliasta en vain pida. Ronaldinhokin sellainen. Piste. Ranska taas on paska maa ja kielikin on hemmetin ruman kuuloista. Ja pelaajat arsyttavia, eika edes ranskalaisia. Zidanesta en edes sano mitaan. Ruotsillekaan en mitaan hyvaa toivo. Enka Tunisialle, vaikea keksia mitaan positiivista heidan edustamastaan maasta, kulttuurista ja uskonnosta. (Taidan olla rasisti, aijai.) Saudi-Arabia arsyttaa myoskin. Lahinna sen takia, etta ne paasee kisoihin haviamaan 8-0. Japani ja Etela-Korea helvettiin myos, faniensa takia. En kesta sellaista teinityttomeininkia, aikuisten miesten esittamana.

Sitten on jengit, jotka ei heraita minkaanlaisia fiiliksia. Australia, USA, Sveitsi. Siellapa potkivat. Ei haittaa mua, mutta ei kylla kiihotakaan.  

Lopuista ma sitten pidan. On mulla olemassa tykkaamisjarjestyskin, mutta antaa nyt olla. Costa Rica, Paraguay ja Tsekki on kolmen karki. Suurista Argentiina ekana, sitten Portugali.

Jaakaappi ja pakastin on sullottu tayteen juomia ja jaateloita. Limpparilinjalla aloitellaan ja yritetaan siina pysya mahdollisimman pitkaan. Kahden korttelin paassa oleva "World Cup Garden" on testattu ja hyvaksi havaittu. Paikka on kisoja varten pystyyn kyhatty, katettu ulkoilma"pubi". Kolme isoa screenia. Tuo on ykkosvaihtoehto niin kauan kuin ilmat on tallaisia +25- tyyppisia. Englannin ottelut luultavasti katson kotona. Mukavuussyista. Olohuoneen iso telkka on yksinkertaisesti ainoastaan kisoja varten seuraavan kuukauden ajan. Jos haluaa jotain muuta  katsoa,  joutuu tyytymaan jonkun makkarin pikkutelkkaan.

Kaveri: "I guess no one really knows what this means to you." Itse luulen vahan samaa. Tuskin edes parhaat kaverit ymmartaa, kuinka iso juttu tama on.

Mina olen valmis.