Parturikaynnin jalkeinen eka suihku on on aina yllatyksellinen. Koskaan ei voi tietaa, milta se parturissa leikattu ja kahden kilon kemikaalikuormalla hoystetty tukka nayttaa, kun siina ei ole mitaan aineita.

Kavin tanaan muuten manikyyrissa. Saan talla naisellisuuspisteita, jotka riittaa koko loppuelamakseni.

Lisaksi minulla on toita apaut enemman kuin ehdin tehda ja kaiken lisaksi, herranjumala, siella on ihan kivaa! Tama on varmaan joku kaikkien kaksisuuntaismanioiden aiti. Pitaisi ehka kayda laakarissa.

(Toissa yksi siivoojista totesi kesken ruokailun: "Ma lahden nyt ostamaan kitaraa ja en tuu tanne enaa takaisin." Arvostain tuollaista arjen anarkiaa.)

Olin eilen katsomassa Altrinchamin ottelua Conferencessa aka viidenneksi ylimmalla sarjatasolla. Tama on sinallaan historiallista, etta nyt olen vihdoin kaynyt jokaisen viidella ylimmalla sarjatasolla pelaavan Suur-Manchesterin alueen joukkeen kotiottelussa. Eihan tahan edes mennyt kamalan montaa vuotta. Puolstuksekseni voin sanoa, etta Altrincham on hevonperseessa ja kaikkien muiden otteluissa olen kylla kaynyt joka vuosi useamman kerran. Etta nih.

Dinosaur Jr. - Just Like Heaven

 

Edit: Foo Fightersin Twitter-sivuston kuvapaivitykset uuden albumin aanityksista ovat varisyttavaa seurattavaa. Tassa kohden melkein itkin onnesta.