MM-kisojen ulkopuolista kerrottavaa ei ole ja siksi taalla onkin hiljaista. Jalkapallovuodatukselle kun on otollisimpiakin kanavia kuin tama. (Ihanko tosi...)

Foo Fighters oli ihq, Strokes kanssa. Olin paikalla puoltoista tuntia ennen ovien aukenemista, joka tapahtui puoltoista tuntia ennen ensimmaista esiintyjaa. Se oli joku saalittava nahkahousbandi, jonka solisti sanoi ennen joka toista kappaletta "this is to ladies". Rintakarvat tursusi ja jannut luuli kovasti olevansa kovassa vedossa olevia rock-aijia. Metsaan meni. Sitten oli ex-Blink182:n Tom:n uusi viritelma, Angels And Airwaves. Kuraa. Strokesin (Julian haukkui Manchesterin harmaaksi ja tylsaksi. Hahaa, oikein. Vaikka helppohan sita on newyorkilaisen huudella.) kautta Foo Fighterssiin, oih ja voih, on ne. Sita paitsi Dave G. on ihana, karsimaattinen ja kaikkea. Satoi koko ajan, tietenkin. Mutta ei se haitannut. Jalat on vielakin kipeat, tuli kuitenkin seistya ja runnottua viisi tuntia plus ne jonotus- ja odotteluajat. Olin vahan laitamyotaisessa ja paivan ottelut odottaa edelleen katsojaansa. Maalit olen nahnyt. Nuhan sain konserttimuistoksi.

Viela raportti viime yolta: herasin kadulta kuuluvan lotinaan (ihan kuin vetta olisi laskettu kylpyammeeseen). Taallahan talot rakennetaan ihan kadun viereen, niin aanet pihalta kuuluu liian hyvin. Meilla on ulko-ovesta kolme askelta jalkakaytavalle. Kurkkasin ikkunasta ulos ja joku ykasi oikein tyylilla siina kahden metrin paassa. Kuinka paljon voi oksentaa? Sankari nojaili porttiin ja laatta lensi kadulle taukoamatta. Mina vaan tujiotin epauskoisena. Kavin jo herattamassa kamppiksen, etta pitaakohan tuolle tehda jotain. 10 minuuttia yon yksinainen kulkija antoi ylen kaytannossa tauotta, pyyhki suun hihaan ja jatkoi matkaa. (Kylla, se oksennuslampi on edelleen tuossa ikkunan alla.)

Tanaan nuhaa on neuvosta paranneltu konjakilla.

Sparta - Vacant Skies

---------------------

Lisays: Unohdin kertoa, etta Belfastissa on kadun alle rakennettu hydraulinen pisuaari, joka oisin nousee ylos helpottamaan hadassa olevia. Aamun koittaessa se painuu takaisin maan alle.