Keittion roskiksessa oli kilpikonna. Aioin sitoa roskapussin, kun huomasin sen rohnottavan siella selallaan. Kavin kysymassa kamppikselta, kuuluuko sen olla siella. Joo joo, se on kuollut. Sidoin pussin ja vein ulkoroskikseen. Roskat ja kilpikonnan. Rest In Peace, Kilpikonna.

Sunnuntain auringonpaiste ja kevatolo paattyivat kylmaan viimaan, raskaisiin pilviin ja sateeseen. Englantilainen tuuli on luihin tunkeutuvaa. Englantilainen sade on tennarit lapikastelevaa. Ne sanoivat lits ja slurps. Joka askeleella. Slurps. Vaatteet liimautuivat ihoon. Tuli vilu. Ikavoin CAT:n kenkia, takkia ja sen huppua. Bussissa haisi marille vaatteille. Nyt on satanut tasan kaksi paivaa. Tauotta.

Hevikansa jonotti keikalle. Mustissa vaatteissa ja pitkissa tukissa. Edessani kaveli kaksi mummoa: "Helen, nuo on niita hoppareita." Jouduin puremaan huulta.

Bussipysakilla vanha mies toivotti kolme kertaa Jumalan siunausta. Olen nyt todella siunattu.

Lehdessa (pari paivaa vanha, mutta lehti se on kuitenkin) Wayne Rooney seisoo kosketusetaisyydella MM-pokaalista. Tuijottaa, mutta ei koske. Pitaa kadet tiukasti kyljissa kiinni. Vahan kuin kiltti lapsi kaupan karkkihyllyn edessa. Jos Wayne olisi tuhma lapsi, han olisi kapaloinyt pokaalia, kinunut sita omakseen ja lopulta heittaytynyt lattialle parkumaan.

Samassa lehdessa setvitaan brittien seksiongelmia. Jokaisella itseaan kunnioittavalla iltapaivalehdella on palsta, jossa joku Dr. Miriam vastaa ja opastaa. Talla kertaa palstalla on 19-vuotias Shawn, joka on harrastanut seksia 40-vuotiaan tatinsa kanssa pikkuveljensa ristiaisissa. Nyt Shawnia kuitenkin kaduttaa ja hanella on huono omatunto. Kysyy viela lopuksi, onko seksisuhde lahisukulaisen kanssa normaalia. Nimimerkki Windy on 23-vuotias nainen Sunderlandista. Han on harrastanut seksia kahdeksan vuoden aikana 130 miehen kanssa. Windy ei kuitenkaan pida tasta ja kysyykin: "How can I stop sleeping around?"
Oih Britannia, sina Atlantin helmi.

Olisi hienoa, jos voisi matkustaa ympari maailmaa kuumimpien jalkapalloderbyjen ja muidenkin suurten klassikoiden perassa, ja joku maksaisi siita. Tai ei siita tarvisi edes maksaa, kunhan olisi varaa moiseen. Fanikulttuuri on taman mielihalun syista suurin. Vaikka toki peliakin olisi kiva katsoa... Taman hetken most wanted:
1. Boca Juniors - River Plate
2. Fenerbahce - Galatasaray
3. Barcelona - Real Madrid
4. Palmeiras - Corinthians
5. Celtic - Rangers
6. Olympiakos - Panathinaikos
7. Ajax - Feyenoord
8. AS Roma - Lazio

Mott The Hoople - Hymn For The Dudes