Onni on ensimmainen palkka n. puoleen vuoteen. Tekee mieli ostaa vaikka mita. Sitten sita ostaa mm. paidan, jota ei varmasti tule koskaan kayttamaan. Ja rikkoo New Lookin sovituskopissa hameen vetoketjun, koska ei suostu uskomaan, etta tarvisi koon 8 sijaan koon 10.

Sitten yllatti NE (=laitan tallai pienella, jos joku ei tajua, etta siis verenvuotopaivat : X ), ja seurasi 1,5 tunnin itkeskely ja sarkylaakkeiden yliannostus kauppakeskuksen vessassa. Olisinpa syntynyt ilman kohtua. En keksi sille mitaan kayttotarkoitusta.

Viikon ehdottomasti hammentavin tapahtuma oli piipahtaminen iranilaishevarini S:n luona. Hanen vanhempansa ovat kaymassa ja jouduin sitten siina jonkun vakinaisen lapan heittamaan ennen lahtoani. S:n isa veti esiin lompakon ja kertoi, etta on sikalainen uusi vuosi (sen tiesin kylla) ja silloin on tapana antaa rahaa. Ja niinpa sain 100 puntaa kaytannossa random-ihmiselta. Vaivauduin, lehahdin apaut Ferrain punaiseksi, ankytin ja yritin saada kaverilta jotain viestia, etta mita helvettia minun kuuluu tehda. Jotenkin tuli tunne, etta minut tulkittiin "tyttoystavana, joka esitellaan vaan kaveriksi". Oli kerta kaikkiaan absurdi tilanne.

(Kavisipa S:n vanhemmat Englannissa useammin.)