"Grungers tend to be extremely lazy, unmotivated and apathetic."

Olen vihdoin loytanyt viiteryhmani. Voin siis jatkaa laiskana, yleishyodyttomana yhteiskuntajatteena olemista, koska tama onkin vain erilainen elamantapa. Ainoastaan flanellipaita ja heroiini puuttuu.

Alice In Chains - Bleed the Freak

ps. Jos Jumala/jumala olisi ihan oikeasti olemassa, kuukautisia (hyi kun on ruma sana) ei olisi olemassa. Ehdin jo bussipysakille asti, kun totesin, etta ei tule mitaan. Takaisin kotiin, sarkylaakkeita tuplasti ohjeistettu maksimiannos, sankyyn itkemaan, nukahtaminen ja heraaminen ihanassa tokkurassa. Yngh. Ja jos tassa nyt niin kay, etta Mestareiden liigan finaalissa kohtaavat ManU ja Liverpool, niin en ole ihan varma, haluanko elaa sinne finaaliin asti. Tai pitaa ehka muuttaa Himalajalle ja elaa koko loppuelama epatietoisuudessa, kuinka ottelussa kavi. Eka tassa tietenkin pitaa saada ManU sinne finaaliin. Kuitenkin. Voi paska. Tavallaan melkein toivoo, etta AC Milan menisi sinne omien poikien sijasta. Koska mahdollinen finaalitappio Liverpoolia vastaan olisi vaihtoehto, jonka rinnalla auton alle jaaminen tuntuu lohduttavalta.

pps. Anaheim on voiton paassa konferenssifinaaleista. Tasta on nelja vuotta, kun Anaheim lopetti ikuisena luuserina, pisteautomaattina ja "jaatiin 20 pistetta playoffpaikasta"- seurana olemisen. Siihen ei vaan millaan meinaa tottua. Jos Anaheim paasee finaaleihin (ei saisi puhua, siihen tarvitaan kuitenkin viela viisi voittoa), niin ehka sittenkin haluan elaa Mestareiden liigan finaalin yli.

ppps. Tama toukokuu on muodostumassa turhan hermostuttavaksi.