Kaytannossa koko viikon olen nuhjannut sisalla tietokoneen edessa.

Olen iloinen, etta arsytyskamppis lahtee kolmeksi viikoksi aitinsa lihapatojen aareen. Ajatelkaa. Kolme viikkoa. Huomenna se alkaa.

Ice Age 2 tulee taalla viikon myohemmin ensi-iltaan kuin Suomessa. Tah? Mista tallainen johtuu? Kaiken kuuluu tulla Suomeen kuukauden englanninkielista maailmaa ja kaksi viikkoa Ruotsia jaljessa. Vahintaan. Ice Age on kevyesti paras animaatio ikina. Enka ole koskaan odottanut minkaan leffan tuloa niin paljon kuin taman Meltdownin. Voi johtua osittain siita, etta en ole koskaan ennen odottanut ylipaataan yhtaan minkaan elavan kuvan nakemista. 

Tanaan on ollut outo saa. Periaatteessa auringonpaistetta, mutta epasaannollisen saannollisesti sadekuuroja kovalla tuulella. Hassua kun pilvet liikkuu niin lujaa, ja ilmestyvat kuin tyhjasta.

"Länsinaapurimme panostus jalkapalloon otti uuden askeleen, kun Ruotsin jalkapalloliitto ilmoitti lauantaina uuden 50 000-paikkaisen kansallisstadionin rakentamisesta. Uusi areena valmistuu Tukholman pohjoispuolelle Solnaan vuonna 2011."

Suomeenkin olisi kiva saada yksi oikea jalkapallostadion. Mutta taitaa olla liikaa pyydetty. 

Ei yhtaan mitaan muuta raportoitavaa. "Kaikki" lahti viihteelle, mutta mina en jaksa. Nyhjaan mieluummin sisalla. Tietokoneen edessa luonnollisesti. Paassa soi Ashin Shining Light.