Kaikki musiikki kuulostaa huonolta ja ei-oikealta. Telkasta ei tule mitaan. En ole vielakaan suoriutunut pois yovaatteista. Tukka on niin paskanen, etta etta ei voi laittaa kuulokkeita paahan, jottei ne likaantuisi. Soin eilen 300 grammaa karkkeja ja kaksi pussia popcorneja eli taksi paivaksi ei ole jaljella mitaan hyvaa. 

Sunnuntait on hirveita. Voi olla, etta tama on vain yksi niista paivista eika viikonpaivalla sinallaan ole merkitysta, mutta mina haluan syyttaa sunnuntaita. Tarvin jonkun innostavan puuhan. Luultavasti inspiraatio iskee lahempana puolta yota, sitten ei nukuta ja maanantai alkaa vasyneena ja tavallistakin kiukkuisempana.

JA MISSA VITUSSA SE KEVAT ON. Jos tuo saatanan harmaa, ei vaan musta, ikuisuuden kokoinen (en tieda, kuinka iso ikuisuus on, iso varmaan) jattilaispilvi, joka on pysynyt muuttumattomana samalla paikalla 14 paivaa, ei hajoa, niin joku muu hajoaa kylla. Nain kauan jaksoin hyvaksya kevaan viivastymisen sen jalkeen, kun se jo kerran ehti alkaa, mutta nyt ei enaa pysty.