The Guardianin musiikkikriitikko Dave Simpson kirjoittaa Foo Fightersin uudesta albumista seuraavaa:
"Wasting Light is a typically supersized arena-rock barrage, with lots of howling and wailing, every chorus tailored to imaginary walls of pyrotechnics and some tracks seemingly specifically constructed to accommodate a guitar spot or drum solo."

Ehka narkastyin vahan, koska The Guardian on suosikkisanomalehteni, mutta toisaalta, D. Simpson on mies, jonka mielesta Foo Fightersin paras biisi on Learn to fly. Todellisuudessahan lentokonelaulu on kymmenen paskimman joukossa.

Tati kaupungin kyylaysvirastosta kavi sanomassa, etta meidan takapiha nayttaa kamalalta ja antoi kaksi viikkoa aikaa tehda sille jotain. En tajua. Ei me edes kayteta takapihaa kaatopaikkana. Ei siella ole vanhoja jaakaappeja ja auton renkaita. Me vaan ei olla koskaan koskettu kyseiseen planttiin. Onhan se kasvanut umpeen ja sinne ei ilman raivaussahaa enaa edes paase, mutta mita valia silla on. Joku mulkkunaapuri on valittanut, koska ei meidan takapihalle edes nae muualta kuin parin lahimman talon ylakertojen ikkunoista.

Foo Fighters - I Should Have Known