Herasin kamppisten hervottomaan kikatukseen. Ottaen huomioon, etta kamppikset ovat 21-24- vuotiaita miehia, kikatus ei ehka kuulosta sopivalta termilta, mutta sita se oli. Kikatusta. Toki ryntasin paikalle katsomaan ja valmiina yhtymaan riemuun. Ne seisoivat kylpparissa nauramassa minun valkoisille kalsareille, joissa on vaaleanpunaisia pilkkuja. Seuraavaksi aion ripustaa kuivumaan ne, joissa on villakoiran kuvia.

Kamppis A muuten jarkyttyi leffasta Shortbus aivan ylettomasti viime viikonloppuna. Ensimmaisen homoilukohtauksen se viela kesti, mutta toinen oli liikaa. Minun mielestani aika outoa, etta rugbya pelaava tyyppi on noinkin homofobiainen. Kamppis A on myos se, jonka kanssa ihmetellaan, miksi ihmeessa kamppis D tiskaa ja siivoaa tuplasti enemman kuin kaikki muut yhteensa. Kamppis J ei ole tahan huomioon sanonut mitaan. Se vain kohauttaa hartioitaan ja painuu ulos joko kameran tai rugbypallon kanssa.

Kevat ei tule ilman uusia tennareita. Kun ostaa kahdet, joista toiset on tietenkin Skecherssit, niin kevaan tuloa ei voi mikaan estaa. +12. On lahes uskomatonta, kuinka lampotila ja auringonpaiste voi vaikuttaa ihmisen mielialaan. En ymmarra, miksi kevaisin tehdaan eniten itsemurhia. Lahes sietamattoman ihanaa, etta talvi on oikeasti ohi. Jos tana talvena mitaan talvea edes oli. Viime talvena oli kylmaa varmaan kolme kuukautta, tana talvena ehka kaksi viikkoa. Mina rakastan ilmastonmuutosta.

Omat mielialavaihtelut taas vahan pelottaa. Pitaisi varmaan kayda laakarissa. "Lisataan taas laakitysta. Olet hyvalla tuulella, vaikka isallasi on syopa." (hymio)

Aamulla bussissa joku alkoi heittamaan lappaa. Sitten se kysyi puhelinnumeroa. Ja kun en oikein lammennyt, alkoi apaut tunnustamaan rakkautta. Jossain vaiheessa ilmoitin, etta sorry nyt, mutta ei vaan kiinnosta. "And that's because I'm black?" Yeah, right. Juuri sen takia. Onneksi et ole ennakkoluuloinen.

Mutta ei ole helppoa myoskaan Shawn The Tyokaverilla. "I'm black and i hate rap music. How sick is that!"

Eilinen hammaslaakarikaynti tekee edelleen pahaa.

The Mars Volta - Haruspex (live)