Olipas omituinen tauti. Vuorokauden 40 asteen kuumeessa, kurkkukivussa ja paansaryssa. Ja sitten se vaan loppui. Toivottavasti oli possulenssu.

Sikatauti on alkanut vahan levita. Viime viikolla oli 10k tapausta. Nyt kai jotain 100k, ei niita enaa testata. Kuolleiden maarakin taisi tuplaantua kolmessa paivassa. Jos epailee possunuhaa, niin tarvii vaan soittaa Swine Flu Serviceen ja ne kyselee jotain ja sitten saa koodin, jolla saa apteekista Tamifluta. Onneksi tuli noin helpoksi. Olen nimittain viime aikoina kaynyt laakarissa niin paljon, etta en kehtaa kylla kayda nyt ainakaan muutamaan kuukauteen.

Sataasataasataa. Missaan muualla ei sada. Pitaa kayttaa farkkuja ja pitkahihaista. Missaan muualla ei pida.

1,5 vuotta sitten minun paivittaisruokakauppani lopetti maailman ehka parhaan vahvan siiderin, K:n myymisen. (Taistelee ykkospaikasta Old Rosien kanssa.) Se oli surullista, koska K:ta on todella vaikea loytaa yhtaan mistaan. Joten joka kerta jos kaupassani asioidessa viinahyllyilla pyori joku myyja, kavin pettyneena ja muka yllattyneena kysymassa, etta eiko teilla enaa ole K:ta.

Ja nyt K oli ilmestynyt takaisin! Varmaan minun ansiota.

Sain kulutettua keikkalippuihin 296 puntaa. Joskus mietin, etta mihin helvettiin saisin rahani kulumaan, jos en kavisi keikoilla. Luultavasti stressaantuisin kuoliaaksi. Coldplayn keikalle paperilappu irtosi muuten nihkealla 44 punnalla. Aika... Ottaen huomioon etta kyseessa ei ole edes areenakeikka vaan jonkun 100 000 katsojaa imeva krikettinurmikko. Franz Ferdinandin osake nayttaa olevan laskusuunnassa silla poikia paasee talla kertaa katsomaan 20 punnalla.

Sparta - Sans Cosm