Kavin tanaan, tai oikeastaan eilen, iltapaskan sivuilla ja mietin, eiko oikeasti ole muuta tapahtunut kuin Myllylan kannikaatuilut ja Sievisten parisuhdeongelmat. Taalla sentaan laitetaan vanhemmat maistamaan vauvojensa aidinmaidonkorvikkeita ennen lentokoneeseen nousemista (pidan ylireagoinnista ja viranomaisten paniikista) ja annetaan televisiossa yksityiskohtaisia ohjeita siihen, kuinka hankkia nestemaisia rajahteita, tehda siita mm. rannekelloa kayttamalla pommi ja kuinka helppoa sellaisen kuljettaminen lentokoneeseen on. Ne jotka eivat moiseen olisi ennen pystyneet, vaikka olisivat halunneetkin, pystyvat tuon ohjeistuksen jalkeen varmasti. Koska jopa mina ymmarsin.

Minuan ei oikein huvita koko tama blogijuttu talla hetkella. Mutta kerron viela, etta en sitten mene mihinkaan Espanjaan, koska toista sanottiin yksinkertaisesti, etta viikon poissaolosta tuleepi potkut. Sen sijaan lokakuun puolivalissa voin jo viikon olla pois, palkattomana tietenkin, mutta voin. Eli sitten lokakuussa mina otan ja tempaisen viikoksi... Suomeen. Halleluja. Viimeeksi olin siella helmikuussa ja oli niin pirun kylmaa, etta enaa en sita virhetta tee. Joten lokakuuta myohemmin en suostu tulemaan. Tai suostuisin, huhtikuussa. Mutta kylla ma oikeasti haluan kayda ennen ensi vuotta. Seliseli.

Kyllastyin Giana Sisterssiin, koska olen siina sysipaska. En paase kuudetta kenttaa pidemmalle (commodorella sita vaannettiin joystick solmussa kymmenia kenttia), hermostun, tuskanhiki alkaa puskea pintaan, hermostun lisaa, kuolen jo ensimmaisen kentan ensimmaiseen kettuun, hakkaan nappaimistoa, haukun Gianaa homoksi (se taitaa olla tytto), kuolen taas siihen perkeleen kettuun, hyppaan ampiaseen, pyyhin kammenet kuiviksi, heitan hiiren, joka on koko konfliktin syyttomin osapuoli, lattialle, kiroilen saksaksi ja poistan koko pelin. (Asentaakseni sen seuraavana paivana uudestaan.) Sen sijaan himotan teinivuosien kultapelia, Settlers 2:sta. Yritin ensin uusinta Settlerssia, mutta se on 3-D, sen aanitehosteet on liian kehittyneita ja muutenkin se oli liian hieno ja monimutkainen.

Cheap Trick - You Talk Too Much