Viime yona klo 1:34 totesin lattian kallistelevan, yrjosin vodkaredbullia naistenvessassa ja mietin, miten tassa tallalailla kavi. Sitten huuhdottiin oksennuksen maku suusta seuraavalla vodkaredbullilla. Olen allottava.

Myohemmin ajelin joidenkin random-tyyppien (yksi naytti ihan Taylor Hawkinsilta, toinen inhosi Eric Cantonaa ja joku oli juonut kaksi pulloa viinia, mutta ei kuulemma yhtaan tuntunut humalalta.) kanssa taksilla ympari kylaa. Pointtia en tieda. Jossain leikkipuistossakin moyrittiin. Lopulta kuitenkin olin kotiovella. Pari tuntia sen jalkeen havahdun SJI:n ulko-oven takana. Olin siis kai jotenkin viela paattanyt kavella kuuden promillen humalassa viisi kilsaa.

Jos tata blogia lukiessa saa kasityksen, etta elamassani ei ole muuta paamaaraa kuin humaltua, niin se ei ole kamalan vaarin paatelty.

Graham Coxon - That's All I Wanna Do

ps. jos tata nyt jotenkin sattuu lukemaan joku, joka ehka mahdollisesti tietaa viihdeillastani jotain, mita en tassa tekstissa maininnut, niin voipi pitaa tiedon itsellaan. (Kylla Sofia, tama oli sulle.)