Olisi pitanyt arvata. Tai tietaa. Jattipa luottavaisen fiiliksen Chelski- otteluun. Jos eilen en kuollut, niin sunnuntaina on taas uusi yritys.

Tama sade alkaa koetella hermoja. Pitaa oikein keskittya pysymaan edes taman vahan jarjissaan, kun astuu ulos. Mutta hei, edes november rain ei kesta ikuisesti. Niin ne yhdet laulaa. Ja kylla minakin siihen luotan. Etta puolentoista viikon paasta tamakin vaihtuu december rainiksi.

Ai Rooma vai? Olihan se. Jos ei muuta, niin maaleja ainakin. Enaa ei tosin jaksa vituttaa. Sain muuten kanadalaisen ei-koskaan-jalkapallo-ottelussa kayneen dormikaverin mukaan otteluun (tanskalaisen myos, mutta sita ei oikeastaan tarvinnut edes pyytaa). Vaikutti ihan innostuneelta, tai oli vaan kohtelias. Joka tapauksessa, tunnen tehneeni edes pienen kulttuuriteon tuon jalkapallosta ah niin tietamattoman kansan edustajan kautta. Perjantaina ei oikein ehtinyt muuta kuin :tuoppi:. Rooman yoelama oli, taas, varsin kauhea kokemus. Voi herra paratkoon sita musiikkia! Ainakin tuli mentya ajoissa nukkumaan. Lauantaina vaan kavelin ympari ja kavelin vahan lisaa. Ja sitten viela kolmannenkin ympyran. Sunnuntaina yritin aamusta asti provota roman kannattajia, mutta aika ylivoimainen kielimuuri oli useimpien kanssa. Etta ei sitten. Yllattavan paljon katsojia, varmaan ilmaislippuja. Tai sitten ne vaan tiesi, etta tulee maaleja ja monta. Mina lahdin kuudennen jalkeen. Tilasin ehka pahinta pitsaa, mita olen koskaan syonyt koko elamyksellisen keski-ian ylittaneessa elamassani. Tama tapahtui Italiassa. Loogista.

Nyt on jo keskiviikko muuten!!!!1!!!!1111!! Tajuuttexte??//??//???///