Aussithan ovat asennekansaa. Nyt pitaa alkaa ihan tosissaan markkinoimaan lahiomaisille Musen Thoughts of a Dying Atheistia omaksi monttubilebiisiksi. Tai sitten Hei tonttu-ukot hyppikaa.

Vaikka en edes tieda, olenko ateisti. Luulen olevani, mutta tiukan, epatoivoisen paikan tullen (esim. jos lentokone alkaisi tippumaan) olisin ihan varmasti ensimmainen, joka rukoilee. Eika minulle kylla ole valia, mita virsia hautajaisissani soitetaan. Jos se jonkun paikalla olevan mahdollista surua helpottaa, niin soittakaa vaikka ne kaikkein perinteisimmat luterilaiset herran haltuunotto- ja syntien anteekssianto-kappaleet.

Ollaan tassa vahan erinaisten tahojen kanssa ajateltu perustaa bordelli. Meilla olisi jo Laski Bordellinpitajaeukko, Poikatyttohuora Jolla On Kravatti seka Amy Winehouse+20kg -huora.

Tama viikko meni renttuillen. Ensi viikolla ryhdistaydyn. Lienee helppoa, kun valtaisan neljan paivan kesailmastoaallon jalkeen palataan taas sateeseen ja koleaan. Ei sellaisessa huvita renttuilla. (Minua muuten ahdistaa ihan sssssssaatanasti ajatus siita, etta kesalla ei olekaan kesaa muuta kuin nakojaan ihan vahan ja kohta on syksy.)

Deep Purple - Smoke on the Water