Lahdin viime lauantaina ostamaan talvitakkia, kenkia ja housuja. Kolmen tunnin shoppailukierroksen tuloksena tulin kotiin kahden cd-levyn ja kahden julisteen kanssa. Tanaan oli uusi yritys. Matka keskustaan kesti kylan toisen, sen ruman, valioliigajoukkueen kotiottelun takia normaalin 15 minuutin sijaan 40 minuuttia. Haahuilin lapi samat kaupat kuin viikko sitten. Alushousut ja kahdet sukat. Kotimatka osui tietenkin ottelun paluuruuhkaan. Bussissa haisi marille vaatteille ja matka sen kuin kesti ja kesti. En oikeasti enaa keksi, mista ihmeesta saisin edes sen takin ostettua.

Vuosi sitten tahan aikaan kaupoissa soi jo joululaulut. Nyt oli vaan joulukoristeita. Eteenpainmenoa havaittavissa.

Aika harmi, etta luultavasti koskaan ei tulla rock-musiikin saralta kokemaan sellaista loisteliaisuutta kuin 90-luvun puolivalissa. Masentavaa suorastaan. Mutta kun musiikki tuolta ajalta vain on aivan kasittamatonta. Awesome.

Ihan kohta on taas maanantai. Huomenna pitaa muistaa soittaa isalle, kun se korttikin jai lahettamatta. Ehka me jostain lyhtypylvaasta keksitaan asiaa saadylliseksi kolmeksi minuutiksi.

Flunssa on kestanyt nyt aikalailla kuukauden. Parannan kurkkukipua vodkalla. Piti lahteakin johonkin tana iltana, mutta siella on kylma ja sataa vaakasuoraan.

Keittion yhden kaapin ovi lahti irti viikko sitten ja olen nyt kuluneen viikon odottanut, etta joskos joku pojista sen korjaisi. Tassa taloudessa kun asuu kolme miespuolista, niin olisi ihan kiva, jos joku niista joskus tarttuisi ns. miesten toihin. Ehka minakin tuntisin oloni naiselliseksi, mita ei ole montaa kertaa elamani aikana tapahtunut.

Meidan ulkoroskis on lahtenyt kavelemaan jo kaksi kertaa kuukauden aikana. Nyt kun taas tilasin uutta roskista, niin kehottivat pitamaan sita sisalla. No totta hemmetissa me halutaan keskelle keittion lattiaa roskalaatikko.  

Soundgarden - Black Hole Sun