Eihan se nyt enaa ole mitaan uutta, etta joissakin piireissa Lordi lahes tulkoon polveutuu suoraan saatanasta, mutta yhta hauskoja nama kirjoitukset aina on. Sielta se jalkimmainen artikkeli "Da Vinci koodi ja saatanan Lordi."

Laiskoille kerron tassa parhaat palat:

"Lordin kaltaisten rienaajien takapiruna on paholainen, saatana itse. Mitä sitä sievistelemään tai selittelemään."

"Riivaus, kirous, Hard Rock Hallelujah… Siinä uuden uskonnon sanastoa saatanan huijaamille uuspakanoille. Odotettavissa harhaanjohdettujen sekopäiden kansalaisjuhlia, joiden viimeinen etappi on kadotus."

"Joku reidenvilauttaja tai silikonirintojen esittelijä Euroviisuissa on yhtälailla surullinen ja jumalaton ilmestys, kuin Lordin epävireinen ylistyslaulu saatanalle."

"Olenko ahdasmielinen, kun en ymmärrä viihdekirjallisuuteen kuuluvaa oikeutta mielikuvituksen käyttöön ja oikeuteen järkyttää vanhanaikaisia kristittyjä väittämillä: 'Jeesuksella ja Magdalan Marialla avosuhde! Haureudenharjoittajat paljastuvat! Kristinusko on katolisten suuri valhe!'"

Tassahan se suurin vaaryys on kohdattu. Etta joku mulkvistikirjailija menee ja jarkyttaa "vanhanaikaisia kristittyja". Herra paratkoon, mihin tama maailma on menossa!

Kirkkomiehet ja mina emme oikein seilaa samoilla aalloilla.

Kai olette muuten jo tajunneet, kenen taytyy olla Porvoon kirkkopalon takana?