Olin taas(!) treffeilla Batistutan kanssa. Se nyt olkoon tyypin koodinimi, Batistuta. Piti kayda ensin katsomassa 300. Naytos oli kuitenkin loppuunmyyty ja seuraavaan aikaa yli kaksi tuntia. Mina sitten ehdotin The Hills Have Eyes 2:sta. Sillakin uhalla, etta on viela huonompi kuin ykkonen. Mutta kun ei oikein ollut vaihtoehtoja. Batistuta kuitenkin nosti Mr. Bean's Holiday:n suosikkivaravaihtoehdoksi. En tiennyt, nauraako vai itkea. Paadyin sitten avoimesti aaneen hammastelemaan, etta miten yhtaan kukaan haluaa menna leffaan katsomaan tuollaista huttua. Muutenkin Batistutassa on muutama vaivaava asia, joista nyt aion tassa avautua.

Ekanankin, se opiskelee. En mina halua opiskelijamiesta, koska se tarkoittaa koyhyytta ja koyhyys on kurjuutta. Tokana, Batistutalla ei ole oikein minkaanlaista kansalaisuusidentiteettia. Se on juureton. Sen aiti on maasta A, isa maasta B. Batistuta on viettanyt lapsuutensa lahinna maassa C, joitakin vuosia myos maassa A. Nyt han siis asuu maassa D. Enka oikeasti edes mielellani seurustele ulkomaalaisen kanssa, koska itsekin olen moinen. (Niin, niin, naimisiinhan tassa ollaan menossa.) Kolmas vika on sisarettomuus. Batistuta on vanhempiensa ainoa mukula. Sellainen nyt vain jattaa tietynlaisen jaljen suurimpaan osaan ainoista lapsista. Eika se jalki ole positiivinen.

Joku oikein nappara ehka osasi paatella, etta Batistuta kannattaa Fiorentinaa. Kannattaa on vahan laimea termi. Voisi sanoa, etta on Fiorentinan miehia. Siina ei ole mitaan pahaa. Voisi sita enemmankin vaarin Italian seuroista valita. River Plate onkin sitten kompastuskivi. Hyi yak. Joudun ehka alkaa symppaamisen sijasta muka-kannattamaan Boca Juniorsia. Minua iljettaa ajatus, etta joku on oikeasti River Platen puolella. On silla joku suosikki myos maasta A, mutta en_muista_seuran_nimea. Joku pest- loppuinen. Jalkapalloasiat ovat tarkeita. Miten olen onnistunut tahan asti haalimaan seurustelukumppaneiksi ihmisia, joita jalkapallo ei sen suuremmin liikauta. Siina on jotain kieroutunutta. Tai olihan geordie luonnollisesti aika Newcastle. Ja sitten oli Man Cityn mies. Ja se reppana, joka hengitti Real Madridia.

Huomenna olisi luvassa piknikkia. En kylla mene, jos on alle +15 tai tuulee. Joudun (ehka) juomaan itseni humalaan, koska sinne tulee myos mm. kamppiksen kaverin tyttoystava, joka on n. maailman arsyttavin ihminen.

Olen yrittanyt olla tana viikonloppuna mukavampi ja huomaavaisempi kotona. En tieda, kuinka olen onnistunut. Aika huonosti varmaankin. Miksi se on niin vaikeaa. Olen tyly, arsyttava ja vaikea, vaikka kuinka yritan.

Nine Black Alps - Southern Cross