On ihanaa kun saatiedotukset ovat perseellaan. Tanaan piti olla +18 ja sateista. Mutta onkin 21 ja pilveton taivas. Hiphip. Tata lisaa.

Olen katsonut Sipmsponeita neljan paivan aikana apaut 55 jaksoa. Nyt paassa soi koko ajan theeeee simpsooooooons. Pitaa alkaa skippaamaan alku. Simpsonit on muuten kevyesti paras TV-sarja. Koskaan. Missaan. Tuotantokaudet 3-8 ovat huikeita.

Ensimmaista kertaa vahaan aikaan Bryzgalov ei ollut kasittamaton. Mutta Joffrey Lupul oli. Voiton paassa semifinaaleista tahi konferenssifinaaleista, ihan kuinka vaan. Voi veljet. Nyt saa varmaan alkaa jo jannittamaankin. Vaikka viime yona jatkoajalla meinasi jo vahan hermostuttaa. Sellaista itkunsekaista puoliaaneen anelua ja edestakaisin ravaamista kerrosten valilla. Kamppis: "you young lady, just turn it off, go to bed and check the score in the morning." Selva. Ei ihmiset oikein ymmarra.

Keanon testimonial meni kannykkaa tuijotellessa, niistaessa ja kengannauhoja solmiessa. En keksinyt parempiakaan keinoja vollaamisen valttamiseksi. Tai siis, en koskaan pillitta avoimesti. Mutta kun koko ajan meinasi vesi puskea silmista ulos ihan vakisin. Tilanteessa ei sinallaan edes ollut mitaan dramaattista tai haikeaa, koska jannu on ollut muualla jo useamman kuukauden. Kuitenkin. Sita paitsi, Old Trafford ei ollut hiljainen! Wooo-hoooo. Roy Maurice Keanelle :tuoppi:

Satuin tanaan selailemaan veroilmoitusta. Muuten vaan. Veronpalautuksia 78 €oohia. Nyt laitetaan elama ranttaliksi. En kylla oikein ymmarra, miksi palauttelevat, kun en ole minkaanlaisia veroja Suomeen maksanut muutamaan vuoteen.

Haluaisin oman kokin.