Saalittavaa puolen postimerkin kokoista takapihaamme, joka pian lakkaa olemasta meidan takapiha, laatoitetaan. Ne mietti, pitaako laatat laittaa suoraan taloin seinan vai muurin mukaan. Ja jos muurin, niin mika sen kolmesta sivusta. Kavin ehdottamassa, etta jospa laittaisvat suoraan universumin mukaan. Palasin keittioon ja puolen minuutin hiljaisuuden jalkeen tyomaalta alkoi kuulua mietintaa ilmansuunnista. Ehka meille nyt tulee universumin kanssa harmoniassa olevat laatat.

Tassa oli sellainen tilantayttomeemi, missa ideana oli "10 vuotta sitten mina... 5 vuotta sitten mina..." jne. Mietin ja mietin, mutta en keksinyt mitaan ja heitin sen pois. Vaikka olisin voinut laittaa kaikkiin kohtiin, etta en tiennyt, miksi haluan isona, olin hukassa, en ollut mihinkaan tyytyvainen ja halusin pois Suomesta. Aikamuotoa muuttamalla sama olisi sopinut myos kohtaan "ensi viikolla". Suomi-ruikutuksen tilalle keksin kylla montakin valitusta Englannista.

Tallenteet Beach Boys:n esiintymisista ovat hulvattomia.. Suorat housut ja raitapaidat, kaikilla tietenkin samanlaiset. Natissa rivissa vahan napsutellaan sormia ja hymyillaan ujosti. Autenttiset 60-luvun kirkumiset ovat suorastaan hykerryttavia.