Tama teksti ei ole alkoholin avittamana tuotettua perjantai-illasta/yosta huolimatta, mutta olen kylla ihan ekstaasissa.

Kun nyt olen tassa vahan kuunnellut Travista. Kuuntelin sita aika paljonkin vuosina 01-04, mutta en ole sen jalkeen koko bandiin kiinnittanyt oikeastaan mitaan huomiota. Paitsi nyt sitten eilisesta lahtien. Tietenkin paadyin YouTubeen (joka on heti Wikipediasta seuraava, joka puolestaan on Googlesta seuraava, joka puolestaan on... no, ei mitaan taida olla Googlea ylempana.) sen jalkeen kun olin nuo kaikki omistamani yhden Travis-albumin kuunnellut viisi kertaa putkeen. Eka huomioin, etta Travis tekee kaikesta kaunista ja kepeaa. Ihan kaikesta. Sitten tormasin live-esitykseen, joka osoittaa poikien olevan yli-ihmisia. Jos Britney Spearsin laulun saa kuulostamaan hienolta, niin silloin on pakko olla Googlenkin ylapuolella. (Ok, myonnetaan, etta kylla tuo skottiaksentti auttaa asiaa.)

Awwww, en nyt tohdi tassa huumassa sanoa tarkasti, mihin Francis Healy sijoittuu ihanuusasteikollani. Ehka jonnekin Dave Grohlin ja Andy Roddickin valiin, Iker Casillasin tienoille. 

Edit: Nyt tama alkaa menemaan sopoydessaan porroisten elainlasten kanssa samaan kategoriaan. Joudun ehka menemaan naimisiin (rikkaan miehen kanssa), niin saisin Travisin soittamaan haihin.